Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Wilsbeschikking

Hoewel het geen fijn onderwerp is om over te praten, is het een goed idee om al het een en ander te bespreken over de vormgeving van de uitvaart van uw dierbare. Wij horen namelijk maar al vaak dat de nabestaanden niet weten, hoe de overleden dierbare precies zijn of haar afscheid gewenst had. Wij willen u hierbij helpen, en dit probleem voor zijn. Op deze pagina kunt u namelijk de laatste wensen vastleggen voor bij de uitvaart.

U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden. Heeft u liever dat wij u een wilsbeschikking toesturen? Dan kunt u bellen of ons een e-mail sturen met uw adresgegevens zodat wij u de wilsbeschikking kunnen toesturen. Hieraan zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Ook kunt u ten alle tijden een afspraak maken met onze uitvaartverzorger om u te laten informeren over de mogelijkheden van een uitvaart die bij u past.

Door dit te bespreken kunnen wij u een transparante kostenbegroting geven wat een huidige uitvaart, geheel naar uw wens(en) kost. U belt eenvoudig even op voor een afspraak of loopt binnen in ons uitvaartcentrum.

Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend!

 

Wij zijn blij wanneer uw keuze bij de uitvaart uitgaat naar Uitvaartzorg Assen.

Indien u zich bij ons laat registeren, betaald u vooraf een kleine bijdrage van €10,- aan administratiekosten. U krijgt daarna van ons een bewijs van inschrijving, wat recht geeft op €200,- korting geeft op de uitvaart. Dit bewijs is persoonsgebonden en mits de uitvaart door Uitvaartzorg Assen wordt uitgevoerd.

Download hier het document voor wilsbeschikking.

.