Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Wat is er mogelijk

Bij een uitvaart komt er veel om de hoek kijken. U zult namelijk veel keuzes moeten maken. Wij van Uitvaartzorg Assen zullen u ontzorgen, en samen met u de mogelijkheden van de uitvaart doornemen. Op deze pagina kunt u zich alvast inlezen op de mogelijkheden die u heeft bij een uitvaart verzorgd door Uitvaartzorg Assen.

Uw eigen uitvaart of de uitvaart van uw dierbare laten verzorgen

Wij zullen u goed informeren naar de mogelijkheden die er zijn bij een uitvaart. Het kan ook al zijn dat u zelf al de uitvaart op een bepaalde manier voor ogen heeft. Wij overleggen graag met u in hoeverre uw wensen mogelijk zijn. U kunt bij Uitvaartzorg Assen een begrafenis en een crematie laten verzorgen. Een begrafenis kan uiteraard verzorgd worden op de begraafplaatsen die hier in de omgeving aanwezig zijn. De crematie kan in ons uitvaartcentrum verzorgd worden. Wilt u liever een afscheid op uw eigen gekozen locatie? Dit is bij ons ook mogelijk. Wij noemen dit namelijk een ‘stille crematie‘.

Een stille crematie laten verzorgen

Niets is belangrijker dan het laten verzorgen van een persoonlijke uitvaart, waarbij de overleden dierbare centraal staat. Daarom is een stille crematie een hele mooie keuze voor het laten verzorgen van de uitvaart. U kunt een locatie kiezen waar u vroeger fijne herinneringen heeft gehad. De crematie hoeft dus niet per definitie in een crematorium, of in onze aula plaats te vinden. Wij gaan enorm graag voor u kijken in hoeverre de stille crematie mogelijk is. U kunt ons contacteren om meer te weten te krijgen over de stille crematie.

Meer over de mogelijkheden bij de uitvaart

Naast het afscheid zelf zijn er nog veel meer onderdelen van de uitvaart die u naar uw eigen wensen kunt laten verzorgen. Denkt u hierbij aan het rouwvervoer, de uitvaartkist, alles omtrent de decoratie en nog veel meer. Wij zullen u hiernaar informeren. U kunt ons voor vragen dag en nacht contacteren. Doe dit via het contact formulier, of via onze contact gegevens.

Vraag ons naar de mogelijkheden