Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uw Uitvaart

Bij Uitvaartzorg Assen zeggen wij: “een uitvaart is vaak een weerspiegeling van uw leven”

Wij streven ernaar om een waardig en mooi uitvaart te verzorgen voor de overleden dierbare. Het afscheid verzorgen wij aan de hand van de wensen van de dierbare en de nabestaanden. Omdat de uitvaart bij de wensen aansluit, wordt het een persoonlijke uitvaart. Wij verzorgen graag een persoonlijke uitvaart, waar met een fijn gevoel op teruggekeken kan worden, en waar uw nabestaanden mee worden verder geholpen.

Waar te beginnen?

Uitvaartmogelijkheden zijn er in overvloed, misschien zijn er wel opties waar u zelf nog niet aan hebt gedacht. Laat ons dan helpen met dit emotionele vraagstuk. We denken mee, bieden oplossingen voor wat u wilt en zoeken naar mogelijkheden die bij u passen op allerlei gebieden. Graag zetten wij onze kennis en ervaring in, mogen wij u helpen bij het maken van uw keuzes?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw uitvaartwensen te bespreken. Indien u zich bij ons registreert, ontvangt u een tegemoetkoming op de uitvaartkosten door het in ons gestelde vertrouwen. U bent ook altijd welkom om bij ons op het uitvaartcentrum uw wensen te bespreken.

Uw uitvaartwensen vastleggen

We merken dat het vaak bij nabestaanden niet bekend is wat de wensen van de dierbare overledene waren omtrent zijn of haar uitvaart. Het is ook niet altijd eenvoudig om dit met uw dierbaren te bespreken. Toch kan het hen en uzelf een hoop zorgen besparen.

Door uw laatste wensen vast te leggen weten uw nabestaanden dat u uw wensen heeft vastgelegd en waar deze te vinden zijn.

Laatste wensen vast leggen
.