Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Uw Uitvaart laten registeren

Bij Uitvaartzorg Assen streven wij ernaar om een waardig en mooi uitvaart te verzorgen voor de overleden dierbare. Het afscheid verzorgen wij aan de hand van de wensen van de dierbare en de nabestaanden. Omdat de uitvaart bij de wensen aansluit, wordt het een persoonlijke uitvaart. Wij verzorgen graag een persoonlijke uitvaart, waar u met een fijn gevoel op terug kunt kijken.

Uw persoonlijke uitvaart

Het is voor velen geen fijn idee om alvast na te denken over hoe u uw eigen uitvaart vorm wilt geven. Echter raden wij het sterk aan om dit toch wel te doen. Dit scheelt namelijk heel veel tijd en onduidelijkheid voor de nabestaanden. Ook is een uitvaart naar uw eigen wensen persoonlijker. Uiteraard hoeft u de uitvaart niet al volledig te kunnen vormgeven. Er zijn wel al onderwerpen waar u wel al uw wensen en voorkeuren aan kunt geven. Denkt u hierbij aan het laten verzorgen van een crematie of een begrafenis. Daarbij kunt u ook denken aan de locatie van het afscheid zelf. En de decoratie en de vormgeving van de uitvaart is ook naar wens in te vullen. Denk hierbij aan het rouwvervoer, de decoratie (bloemen, muziek), de rouwkist en meer.

Laat uw wensen vastleggen

Wanneer u al wat ideeën heeft over uw uitvaart, kunt u die bij ons op de website vastleggen. Op deze manier is alles duidelijk gecommuniceerd. Wanneer u de wensen niet laat vastleggen, kunnen de wensen onduidelijk worden. Dit kan leiden tot frustraties bij de nabestaanden. Daarom raden wij het u sterk aan om de wensen vast te leggen. Het is een moeilijk en emotioneel gesprek, maar dit bespaart de nabestaanden veel tijd en energie in een periode van rouw en verdriet. En wanneer de dierbare de wensen laat vastleggen, wordt het een prachtige, persoonlijke uitvaart.

Registreren

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven in het Uitvaartregister. Dit kost éénmalig € 50,-. Kinderen t/m 18 jaar worden kosteloos ingeschreven. Als de toekomstige uitvaart door ons wordt verzorgd, dan brengen wij u € 200 + inschrijfkosten € 50,- in mindering op de totale uitvaartnota.

Een inschrijving biedt nog meer voordelen:
• U wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de uitvaartbranche
• U ontvangt gratis een map voor uw persoonlijke uitvaartpapieren
• U ontvangt indien u wenst regelmatig onze nieuwsbrief
• U krijgt kosteloos informatie over uitvaartverzorging, uitvaartverzekeringen, wilsbeschikking, testament, erfrecht, enz.

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.


    Neemt u hiervoor vooral contact op!

    Contact met ons

    Heeft u vragen over het laten vastleggen van de wensen, of het registreren van uw uitvaart? U kunt ons ten alle tijden contacteren via onze contact gegevens op de contact pagina.