Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Uitvaartverzorger Jan Nieuwland

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.
Het mooie aan dit vak is de verscheidenheid aan uitvaart-wensen van overledene en nabestaanden. Niet meer van “de uitvaartverzorger weet het wel, of we gaan het zo doen.” Maar de familie / nabestaanden die de wensen van de overledene uit- voeren samen met mijn kennis en ervaring om er een passend afscheid van te maken in welke vorm dan ook.
Dit alles is op vertrouwen gebaseerd wat je in korte tijd opbouwt en krijgt van nabestaanden om hun wensen uit te voeren.

Terug naar home
.