Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Uitvaartverzorgster Joyce Nijholt

Toen ik opgroeide had ik veel interesse in de uitvaart, dit kwam omdat mijn familie werkzaam was in de uitvaart-branche. Ik keek altijd met veel bewondering naar mijn vader als hij met zijn werk bezig was. Ik dacht toen al bij mijzelf: “wat is het toch mooi als je er zo voor mensen kan zijn, in zulke moeilijk tijden iemand kan helpen”,, en naarmate ik ouder werd is dit gevoel nooit weggegaan, maar zelfs versterkt.
Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen.
Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen

Terug naar home
.