Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Uitvaartverzorger Harnold Nieboer

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave.

Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met u de weg zoekt naar de vorm die u wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.
Wat ik het mooiste onderdeel van mijn beroep vindt; dat ik mensen mag helpen in een zeer kwetsbare situatie. Daarnaast weet ik mij gesteund door fijne collega’s vanuit het team Uitvaartzorg Boerhaave.

Uitvaartverzorger Jan Nieuwland

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.
Het mooie aan dit vak is de verscheidenheid aan uitvaart-wensen van overledene en nabestaanden. Niet meer van “de uitvaartverzorger weet het wel, of we gaan het zo doen.” Maar de familie / nabestaanden die de wensen van de overledene uit- voeren samen met mijn kennis en ervaring om er een passend afscheid van te maken in welke vorm dan ook.
Dit alles is op vertrouwen gebaseerd wat je in korte tijd opbouwt en krijgt van nabestaanden om hun wensen uit te voeren.

Uitvaartverzorger Ed Bijl

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid
wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit is werk dat je alleen met passie kunt doen.

Uitvaartverzorgster Joyce Nijholt

Toen ik opgroeide had ik veel interesse in de uitvaart, dit kwam omdat mijn familie werkzaam was in de uitvaart-branche. Ik keek altijd met veel bewondering naar mijn vader als hij met zijn werk bezig was. Ik dacht toen al bij mijzelf: “wat is het toch mooi als je er zo voor mensen kan zijn, in zulke moeilijk tijden iemand kan helpen”,, en naarmate ik ouder werd is dit gevoel nooit weggegaan, maar zelfs versterkt.
Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen.
Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen

.