Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Uitvaartverzekering

De kosten van een uitvaart kunnen veel variƫren binnen de wensen die u heeft. Wij vinden het echter enorm belangrijk dat u, ongeacht uw budget, een onvergetelijke uitvaart kunt laten verzorgen. Wanneer u een Lifetri Uitvaartverzekering afsluit, weet u zeker dat een groot gedeelte van de kosten van de uitvaart gedekt worden. Lees meer over de uitvaartverzekering van Lifetri op deze pagina.

De uitvaartkosten bij een uitvaartverzekering van Lifetri

Er is altijd veel onduidelijkheid over de uitvaartkosten. Dit komt omdat de uitvaartkosten kan variƫren door meerdere factoren. Uiteraard zijn uw wensen belangrijk bij het bepalen van de kosten van de uitvaart. Daarnaast kunnen de kosten verschillen per locatie. Een uitvaart in Assen wordt verzorgd bij een andere begraafplaats of uitvaartcentrum, en kan zo dus verschillen in de kosten. Verder verschillen crematies en begrafenissen ook veel in de kosten. Iedereen heeft uiteindelijk belang bij de passende voorzieningen voor de uitvaart. Daarom is een uitvaartverzekering een interessante optie om de kosten van de uitvaart te dekken.

Om een passende voorziening te treffen voor de consument, geven wij jaarlijks de prijzen van Uitvaartzorg Assen door aan Lifetri Uitvaartverzekeringen. De uitvaartverzekering van Lifetri en de premie wordt bepaald op basis van de prijzen in de gemeente Assen. Wij kunnen op deze manier de uitvaartverzekering op maat maken, en u een verzekering aanbieden die aansluit op uw persoonlijke wensen bij de uitvaart en de lokale kosten van een uitvaart. Bent u benieuwd naar de premie van Lifetri Uitvaartverzekeringen? U kunt eenvoudig de premie van de verzekering berekenen op de website van Lifetri.

Vragen over de uitvaartverzekering

Heeft u vragen over de uitvaartverzekering van Lifetri? U kunt altijd de website van Lifetri raadplegen om meer te weten te krijgen over de verzekering. Ook staan wij dag en nacht klaar voor uw vragen. U kunt ons contacteren via de contact gegevens op de contact pagina.