Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzekering

De kosten van een uitvaart kunnen veel variëren binnen de wensen die u heeft. Wij vinden het echter enorm belangrijk dat u, ongeacht uw budget, een onvergetelijke uitvaart kunt laten verzorgen. Wanneer u een Nuvema/Lifetri Uitvaartverzekering afsluit, weet u zeker dat een groot gedeelte van de kosten van de uitvaart gedekt worden.

De uitvaartkosten bij een uitvaartverzekering van Nuvema/Lifetri

Er is altijd veel onduidelijkheid over de uitvaartkosten. Dit komt omdat de uitvaartkosten kan variëren door meerdere factoren. Uiteraard zijn uw wensen belangrijk bij het bepalen van de kosten van de uitvaart. Daarnaast kunnen de kosten verschillen per locatie. Een uitvaart in Assen wordt verzorgd bij een andere begraafplaats of uitvaartcentrum, en kan zo dus verschillen in de kosten. Verder verschillen crematies en begrafenissen ook veel in de kosten. Iedereen heeft uiteindelijk belang bij de passende voorzieningen voor de uitvaart. Daarom is een uitvaartverzekering een interessante optie om de kosten van de uitvaart te dekken.

Om een passende voorziening te treffen voor de consument, geven wij jaarlijks de prijzen van Uitvaartzorg Assen door aan Nuvema/Lifetri Uitvaartverzekeringen. De uitvaartverzekering van Nuvema/Lifetri en de premie wordt bepaald op basis van de prijzen in de gemeente Assen. Wij kunnen op deze manier de uitvaartverzekering op maat maken, en u een verzekering aanbieden die aansluit op uw persoonlijke wensen bij de uitvaart en de lokale kosten van een uitvaart. Bent u benieuwd naar de premie van Nuvema/Lifetri Uitvaartverzekeringen? U kunt eenvoudig de premie van de verzekering berekenen op de website van Nuvema/Lifetri.

Wanneer u Nuvema/Liftri verzekerd bent bij ons, bent u voordeliger uit doordat de verzekeringswaarde van de polis op onze prijzen gebaseerd zijn, waardoor ze extra tegemoetkoming krijgen bij ons. 

Vragen over de uitvaartverzekering?

Voor adviezen over uw eigen polis kunt u altijd bij ons terecht voor een transparant en onafhankelijk advies.

Voor vragen over de uitvaartverzekering van Nuvema/Lifetri kunt u altijd de website van Lifetri raadplegen om meer te weten te komen over de verzekering.

.