Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Zuidlaren

Uitvaart Zuidlaren organiseren met Uitvaartzorg Assen

Uitvaart begrafenisondernemer

Uitvaart Zuidlaren

Wanneer een dierbare van u overlijdt is dit een ingrijpende gebeurtenis. Op dat moment moeten er juist veel beslissingen genomen worden. Terwijl uw hoofd hier nu helemaal niet naar staat. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Assen voor u klaar met aandacht voor uw wensen. Ons doel is dat u op een waardige en respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. De medewerkers van onze kleinschalige onderneming zijn persoonlijk en betrokken bij het gehele proces van de uitvaart in Zuidlaren.

Bij het organiseren van een uitvaart in Zuidlaren zijn er veel mogelijkheden. In een gesprek vertellen wij u graag over onze verschillende mogelijkheden. Met aandacht voor uw wensen en ideeën adviseren wij u graag in het maken van de keuzes. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen. Met meer dan 25 jaar ervaring in uitvaarten weten wij wat u nodig heeft. Wij hopen dat wij met u een passend en persoonlijk afscheid kunnen organiseren., aar deze ook plaats vindt.

Uitvaart: Crematie Zuidlaren

U kunt ook kiezen voor een crematie in Zuidlaren, die door Uitvaartzorg Assen verzorgd kan worden. Naast het regelen van begrafenissen, bieden wij ook de mogelijkheid om een waardig afscheid te organiseren door middel van crematie. Onze uitvaartverzorgers zijn persoonlijk betrokken bij het gehele proces en zullen met aandacht voor uw wensen ervoor zorgen dat u op een respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Of u nu gebruik wilt maken van ons uitvaartcentrum in Assen of liever kiest voor een andere locatie, wij staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid.

Ons uitvaartcentrum nabij Zuidlaren

Uitvaartzorg Assen verzorgt uitvaarten door heel Nederland. Wij kunnen zowel een begrafenis als een crematie in Zuidlaren verzorgen voor uw dierbare. Natuurlijk kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Assen. In overleg kunt u ook gebruik maken van onze andere locatie. Ons uitvaartcentrum in Assen bestaat uit een aula en rouwkamer. De aula kunt u gebruiken voor de plechtigheid en voor de condoleance. U kunt er voor kiezen om het lichaam van uw dierbare op te laten baren in de rouwkamer. In deze ruimte kunt u zich met familie en vrienden terugtrekken.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het afscheid te organiseren op een andere locatie. In de omgeving van Assen zijn vele mooie locaties waar u een afscheid kunt organiseren. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de geschikte locatie voor uw uitvaart nabij Zuidlaren. Het belangrijkste is dat het de juiste sfeer bevat en dat het voor u goed voelt.

Wilsbeschikking

Hoewel het geen fijn onderwerp is om over te praten, is het een goed idee om al het een en ander te bespreken over de vormgeving van de uitvaart van uw dierbare nabij Zuidlaren. Wij horen namelijk maar al vaak dat de nabestaanden niet weten, hoe de overleden dierbare precies zijn of haar afscheid gewenst had. Wij willen u hierbij helpen, en dit probleem voor zijn. U kunt namelijk de laatste wensen vastleggen voor bij de uitvaart. Vul een wilsbeschikking in.

Uitvaart crematie Assen

Wij staan voor u klaar

Uitvaartzorg Assen staat voor u klaar en is 24/7 bereikbaar. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

.