Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Stadskanaal

uitvaart stadskanaalUitvaart Stadskanaal organiseren

Wanneer een dierbare van u overlijdt is dit een ingrijpende gebeurtenis. Op dat moment moeten er juist veel beslissingen genomen worden. Terwijl uw hoofd hier nu helemaal niet naar staat. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Assen voor u klaar met aandacht voor uw wensen. Ons doel is dat u op een waardige en respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. De medewerkers van onze kleinschalige onderneming zijn persoonlijk en betrokken bij het gehele proces van de uitvaart in Stadskanaal.

Bij het organiseren van een uitvaart nabij Stadskanaal zijn er veel mogelijkheden. In een gesprek vertellen wij u graag over onze verschillende mogelijkheden. Met aandacht voor uw wensen en ideeën adviseren wij u graag in het maken van de keuzes. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen. Met meer dan 25 jaar ervaring in uitvaarten weten wij wat u nodig heeft. Wij hopen dat wij met u een passend en persoonlijk afscheid kunnen organiseren, waar deze ook plaats vindt.

Crematie Stadskanaal

Uitvaartzorg Assen biedt ook de mogelijkheid om een crematie in Stadskanaal te organiseren. Ons uitvaartcentrum in Assen staat tot uw beschikking, maar we begrijpen dat u wellicht de voorkeur geeft aan een crematie in Stadskanaal of elders. We hebben ervaring met het organiseren van uitvaarten op verschillende locaties en kunnen u adviseren bij het kiezen van een geschikte locatie die de juiste sfeer uitstraalt en voor u goed aanvoelt. Wij zorgen ervoor dat u op een waardige en respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare, met de persoonlijke en betrokken ondersteuning van onze medewerkers gedurende het gehele proces van de crematie in Stadskanaal.

Begrafenis Stadskanaal

Uitvaartzorg Assen biedt ook de mogelijkheid om een begrafenis te organiseren in Stadskanaal. We begrijpen dat veel mensen de voorkeur geven aan een begrafenis als een passend afscheid voor hun dierbare. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het organiseren van een begrafenis in Stadskanaal. Of u nu kiest voor een begrafenis op een van de lokale begraafplaatsen of een andere geschikte locatie. Wij zorgen ervoor dat het afscheid op een respectvolle en betekenisvolle manier plaatsvindt. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en ondersteuning gedurende het hele proces, zodat u op een waardige wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare met een begrafenis in Stadskanaal.

Ons uitvaartcentrum

Uitvaartzorg Assen verzorgt uitvaarten door heel Nederland. Wij kunnen zowel een begrafenis als een crematie in Stadskanaal verzorgen voor uw dierbare. Natuurlijk kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Assen, dichtbij Stadskanaal. In overleg kunt u ook gebruik maken van onze andere locatie. Ons uitvaartcentrum in Assen bestaat uit een aula en rouwkamer. De aula kunt u gebruiken voor de plechtigheid en voor de condoleance. U kunt er voor kiezen om het lichaam van uw dierbare op te laten baren in de rouwkamer. In deze ruimte kunt u zich met familie en vrienden terugtrekken.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de uitvaart te organiseren in Stadskanaal of op een andere locatie. In de omgeving van Assen zijn vele mooie locaties waar u een afscheid kunt organiseren. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de geschikte uitvaart locatie. Het belangrijkste is dat het de juiste sfeer bevat en dat het voor u goed voelt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wilsbeschikking

Hoewel het geen fijn onderwerp is om over te praten, is het een goed idee om al het een en ander te bespreken over de vormgeving van de uitvaart van uw dierbare. Wij horen namelijk maar al vaak dat de nabestaanden niet weten, hoe de overleden dierbare precies zijn of haar afscheid gewenst had. Wij willen u hierbij helpen, en dit probleem voor zijn. U kunt namelijk de laatste wensen vastleggen voor bij de uitvaart. Vul een wilsbeschikking in.

.