Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Smilde

Uitvaart Smilde organiseren met Uitvaartzorg Assen

Uitvaart SmoldeWilt u een uitvaart, begrafenis of crematie laten verzorgen in Smilde? Wij van Uitvaartzorg Assen staan voor u klaar.

Wanneer een dierbare van u overlijdt is dit een ingrijpende gebeurtenis. Op dat moment moeten er juist veel beslissingen genomen worden. Terwijl uw hoofd hier nu helemaal niet naar staat. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Assen voor u klaar met aandacht voor uw wensen. Bijvoorbeeld om uw uitvaart, begrafenis of crematie in Smilde te laten plaatsvinden. Ons doel is dat u op een waardige en respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. De medewerkers van onze kleinschalige onderneming zijn persoonlijk en betrokken bij het gehele proces van de uitvaart in Smilde.

Bij het organiseren van een uitvaart zijn er veel mogelijkheden. In een gesprek vertellen wij u graag over onze verschillende mogelijkheden. Met aandacht voor uw wensen en ideeën adviseren wij u graag in het maken van de keuzes. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen. Met meer dan 25 jaar ervaring in uitvaarten weten wij wat u nodig heeft. Wij hopen dat wij met u een passend en persoonlijk afscheid kunnen organiseren, aar deze ook plaats vindt.

Begrafenis Smilde

Als u een uitvaart wilt laten verzorgen in Smilde, kunt u vertrouwen op Uitvaartzorg Assen. Wanneer u geconfronteerd wordt met het overlijden van een dierbare, is dit een zeer ingrijpende gebeurtenis waarbij veel beslissingen moeten worden genomen. Op zo’n moment staat uw hoofd hier vaak niet naar. Daarom staan onze uitvaartverzorgers klaar om met aandacht voor uw wensen te helpen. Ons doel is om u in staat te stellen om op een waardige en respectvolle manier afscheid te nemen van uw dierbare. Als een kleinschalige onderneming zijn onze medewerkers persoonlijk betrokken bij het hele proces van de uitvaart in Smilde. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten en we hopen dat we samen met u een passend en persoonlijk afscheid kunnen organiseren, waar en wanneer dat nodig is.

Crematie Smilde

U kunt ook kiezen voor een crematie in Smilde, die door Uitvaartzorg Assen verzorgd kan worden. Naast het regelen van begrafenissen, bieden wij ook de mogelijkheid om een waardig afscheid te organiseren door middel van crematie. Onze uitvaartverzorgers zijn persoonlijk betrokken bij het gehele proces en zullen met aandacht voor uw wensen ervoor zorgen dat u op een respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Of u nu gebruik wilt maken van ons uitvaartcentrum in Assen of liever kiest voor een andere locatie, wij staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wenst.

Ons uitvaartcentrum

Uitvaartzorg Assen verzorgt uitvaarten door heel Nederland. Wij kunnen zowel een begrafenis als een crematie in Smilde verzorgen voor uw dierbare. Natuurlijk kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Assen. In overleg kunt u ook gebruik maken van onze andere locatie. Ons uitvaartcentrum in Assen bestaat uit een aula en rouwkamer. De aula kunt u gebruiken voor de plechtigheid en voor de condoleance. U kunt er voor kiezen om het lichaam van uw dierbare op te laten baren in de rouwkamer. In deze ruimte kunt u zich met familie en vrienden terugtrekken.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het afscheid te organiseren op een andere locatie. In de omgeving van Assen zijn vele mooie locaties waar u een afscheid kunt organiseren. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de geschikte uitvaart locatie. Het belangrijkste is dat het de juiste sfeer bevat en dat het voor u goed voelt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wilsbeschikking

Hoewel het geen fijn onderwerp is om over te praten, is het een goed idee om al het een en ander te bespreken over de vormgeving van de uitvaart van uw dierbare. Wij horen namelijk maar al vaak dat de nabestaanden niet weten, hoe de overleden dierbare precies zijn of haar afscheid gewenst had. Wij willen u hierbij helpen, en dit probleem voor zijn. U kunt namelijk de laatste wensen vastleggen voor bij de uitvaart. Vul een wilsbeschikking in.

Laat uw uitvaart in Smilde verzorgen door Uitvaartzorg Assen

.