Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Roden

Laat uw crematie in Roden verzorgen door Uitvaartzorg Assen

Crematie RodenAls u kiest voor een crematie in Roden, dan kunt u rekenen op de ondersteuning van Uitvaartzorg Assen. Zij hebben ervaring met het regelen van crematies en kunnen u bijstaan in deze moeilijke tijd. U kunt bij Uitvaartzorg Assen terecht voor alle aspecten van de crematie, van het verzorgen van de overledene tot het regelen van de crematieplechtigheid en de catering. Er zijn verschillende locaties in Roden waar een crematie kan plaatsvinden. Zoals het crematorium met sfeervolle aula en bijbehorende faciliteiten. Uitvaartzorg Assen kan u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het regelen van een passend afscheid in Roden voor uw dierbare.

Wilt u uw voorkeur voor een crematie in Roden officieel laten vastleggen? Uitvaartzorg Assen biedt u de mogelijkheid om uw wensen in een wilsbeschikking op te nemen. Het noteren van uw wensen geeft zowel u als uw nabestaanden gemoedsrust voor wanneer de tijd daar is. Indien de uitvaart via Uitvaartzorg Assen wordt geregeld, zullen onze uitvaartverzorgers ervoor zorgen dat uw wilsbeschikking nauwgezet wordt opgevolgd.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar via het telefoonnummer 050 525 59 80 en het e-mailadres [email protected]. U kunt ook ons contactformulier op de contactpagina invullen.

.