Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis Roden

Uitvaart Roden

Uitvaart RodenAls u op zoek bent naar een liefdevolle, betrouwbare en deskundige uitvaartorganisatie in Roden, dan bent u bij Uitvaartzorg Assen aan het juiste adres. Wij bieden al meer dan 30 jaar een volledige begrafenisorganisatie in Roden en omgeving. Onze ervaren medewerkers zijn goed opgeleid om u en uw dierbaren een passende uitvaart te bieden.

Door onze kennis, ervaring en betrokkenheid kunt u erop vertrouwen dat de begrafenis in Roden op een respectvolle manier verloopt. We bieden een uitgebreide service, waaronder het verzorgen van de rouwdienst en het regelen van de begrafenisplechtigheid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende begrafenisproducten, waaronder kisten, urnen en bloemen.

Uitvaartzorg Assen staat voor een persoonlijke aanpak, waarbij we uw wensen en die van uw dierbaren centraal stellen. We bieden een uitgebreide begeleiding en ondersteuning, zoals het verzorgen van de begrafenis, het regelen van het papierwerk en het verzorgen van de rouwdienst.

Uitvaartzorg Assen biedt ook een professionele rouwbegeleiding aan. Onze ervaren rouwbegeleiders staan klaar om u en uw dierbaren te helpen bij het verwerken van het verlies. We begrijpen dat het organiseren van een begrafenis een zware tijd is en willen u daarom zo goed mogelijk bijstaan.

Laat een mooie begrafenis verzorgen in Roden

Als u een begrafenis in Roden moet regelen, dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn Uitvaartzorg Assen, de geschikte begrafenisondernemer voor u. Wij bieden ondersteuning bij het organiseren van een mooie begrafenis die past bij de wensen van de overledene en nabestaanden.

U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van de begrafenis. Zoals het verzorgen van de overledene, het regelen van de locatie en de bloemen, het verzenden van de rouwkaarten en het verzorgen van de catering. Uitvaartzorg Assen werkt met ervaren en betrokken begrafenisondernemers die u tijdens deze moeilijke periode bijstaan en begeleiden. Zo kunt u op een persoonlijke en respectvolle manier afscheid nemen tijdens de begrafenis van uw dierbare in Roden.

Wilt u uw wens voor een begrafenis in Roden vast laten leggen? Via Uitvaartzorg Assen kunt u uw wilsbeschikking invullen. Het opschrijven van uw wensen geeft u en uw nabestaanden een stukje rust wanneer de tijd daar is. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Assen zullen ervoor zorgen dat, wanneer de uitvaart via Uitvaartzorg Assen verloopt, uw wensen uit de wilsbeschikking worden nageleefd.

Neem voor meer informatie contact op met ons. Wij zijn ten alle tijden bereikbaar, 24/7 via telefoonnummer 050 525 59 80 en mailadres [email protected]. Of vul ons contactformulier op de contactpagina in.

.