Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Oosterwolde

uitvaart oosterwolde Uitvaart Oosterwolde

Wanneer een dierbare van u overlijdt is dit een ingrijpende gebeurtenis. Op dat moment moeten er juist veel beslissingen genomen worden. Terwijl uw hoofd hier nu helemaal niet naar staat. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar met aandacht voor uw wensen. Ons doel is dat u op een waardige en respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. De medewerkers van onze kleinschalige onderneming zijn persoonlijk en betrokken bij het gehele proces van de uitvaart in Oosterwolde.

Bij het organiseren van een uitvaart zijn er veel mogelijkheden. In een gesprek vertellen wij u graag over onze verschillende mogelijkheden. Met aandacht voor uw wensen en ideeën adviseren wij u graag in het maken van de keuzes. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen. Met meer dan 25 jaar ervaring in uitvaarten weten wij wat u nodig heeft. Wij hopen dat wij met u een passend en persoonlijk afscheid kunnen organiseren, waar deze ook plaats vindt.

Ons uitvaartcentrum

Wij verzorgt uitvaarten door heel Nederland. Wij kunnen zowel een begrafenis als een crematie in Oosterwolde verzorgen voor uw dierbare. Natuurlijk kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum. In overleg kunt u ook gebruik maken van onze andere locatie. Ons uitvaartcentrum bestaat uit een aula en rouwkamer. De aula kunt u gebruiken voor de plechtigheid en voor de condoleance. U kunt er voor kiezen om het lichaam van uw dierbare op te laten baren in de rouwkamer. In deze ruimte kunt u zich met familie en vrienden terugtrekken.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het afscheid te organiseren op een andere locatie. In de omgeving van Oosterwolde zijn vele mooie locaties waar u een afscheid kunt organiseren. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de geschikte uitvaartlocatie. Het belangrijkste is dat het de juiste sfeer bevat en dat het voor u goed voelt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Begrafenis regelen in Oosterwolde

Wij helpen u graag bij het regelen van de begrafenis van uw dierbare in Oosterwolde of waar dan ook in de omgeving. Wij geven advies bij het kiezen van een locatie voor de wake en de begrafenisplechtigheid, zodat alles naar wens verloopt. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over begraafplaatsvoorschriften en wat er gebeurt nadat u een locatie heeft gekozen voor de begrafenisplechtigheid. Indien nodig kunnen wij ook zorgen voor rouwauto’s of voor bloemen of muziek bij de wake of begrafenis.

Crematie regelen in Oosterwolde

Als u een crematie wilt regelen in Oosterwolde, kunt u terecht bij het crematorium van Oosterwolde zelf of bij een uitvaartondernemer zoals Uitvaartzorg Assen. Het crematorium van Oosterwolde is gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving en biedt de mogelijkheid voor een persoonlijk afscheid. Bij Uitvaartzorg Assen kunt u terecht voor het regelen van de gehele crematie, inclusief het verzorgen van de overledene, het opbaren, de uitvaartceremonie en de crematie zelf. De uitvaartonderneming kan u helpen met het maken van keuzes en het regelen van zaken zoals de rouwkaarten, bloemen en muziek. Bij het regelen van een crematie in Oosterwolde is het belangrijk om tijdig contact op te nemen met de uitvaartonderneming, zodat alles naar wens kan worden georganiseerd.

Wilsbeschikking

Hoewel het geen fijn onderwerp is om over te praten, is het een goed idee om al het een en ander te bespreken over de vormgeving van de uitvaart van uw dierbare. Wij horen namelijk maar al vaak dat de nabestaanden niet weten, hoe de overleden dierbare precies zijn of haar afscheid gewenst had. Wij willen u hierbij helpen, en dit probleem voor zijn. U kunt namelijk de laatste wensen vastleggen voor bij de uitvaart. Vul een wilsbeschikking in.

Neem contact op

Wij zijn er voor u en begeleiden u bij elke stap in het proces op een eerlijke en open manier. Onze uitvaartverzorgers hebben meer dan 25 jaar ervaring in het regelen van crematies. Zij weten wat voor u belangrijk is bij het afscheid nemen en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw wensen worden gehonoreerd. Neem contact voor meer informatie en alle mogelijkheden.

.