Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Meppel

Uitvaart Meppel

Uitvaart Meppel: Persoonlijke en respectvolle begeleiding

Welkom bij Uitvaartzorg Assen, uw betrouwbare partner voor een uitvaart in Meppel en omgeving. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een moeilijke tijd met zich meebrengt, waarin u behoefte heeft aan ondersteuning en begeleiding. Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij klaar om u te helpen bij het organiseren van een persoonlijke en respectvolle uitvaart in Meppel.

Een passend afscheid in Meppel

Bij Uitvaartzorg Assen geloven we dat ieder mens uniek is en dat een afscheid daarom persoonlijk en op maat moet zijn. We luisteren naar uw wensen en ideeën, en samen met u creëren we een uitvaartceremonie die recht doet aan het leven van uw dierbare. Of het nu gaat om een crematie in Meppel of een begrafenis, wij zorgen ervoor dat elk aspect van de uitvaart tot in de puntjes wordt geregeld.

Crematie in Meppel

Indien u kiest voor een crematie in Meppel, kunnen wij u helpen bij het vinden van een geschikte locatie. Meppel beschikt over diverse crematoria die allemaal hun eigen sfeer en mogelijkheden bieden. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat alles rondom de crematie tot in de details wordt georganiseerd. Van het regelen van de benodigde documenten tot het verzorgen van de bloemen en de catering, wij staan u bij in deze moeilijke tijd.

Begrafenis in Meppel

Voor een begrafenis in Meppel helpen wij u graag bij het vinden van een passende begraafplaats. Meppel heeft diverse begraafplaatsen waar u een laatste rustplaats kunt vinden voor uw dierbare. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat de begrafenis verloopt zoals u dat wenst. We regelen het vervoer, de rouwkaarten en eventuele speciale wensen die u heeft, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen.

Wij zijn uw partner in uitvaartzorg

Uitvaartzorg Assen is uw betrokken en professionele partner in uitvaartzorg in Meppel en omgeving. Met ons team van ervaren uitvaartverzorgers staan we dag en nacht voor u klaar. We begeleiden u stap voor stap door het proces, geven u advies en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen. U kunt altijd rekenen op onze persoonlijke aandacht, betrokkenheid en respect.

Wilsbeschikking

Hoewel het geen fijn onderwerp is om over te praten, is het een goed idee om al het een en ander te bespreken over de vormgeving van de uitvaart van uw dierbare. Wij horen namelijk maar al vaak dat de nabestaanden niet weten, hoe de overleden dierbare precies zijn of haar afscheid gewenst had. Wij willen u hierbij helpen, en dit probleem voor zijn. U kunt namelijk de laatste wensen vastleggen voor bij de uitvaart. Vul een wilsbeschikking in.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een uitvaart in Meppel of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze uitvaartverzorgers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van een passend advies. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website. Wij zijn er voor u in deze moeilijke tijd en zullen er alles aan doen om u te ondersteunen bij het regelen van een waardig afscheid in Meppel.

.