Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Gieten

Uitvaart Gieten organiseren met Uitvaartzorg Assen

Uitvaart GietenWanneer u een uitvaart in Gieten gaat organiseren zult u moeilijke beslissingen moeten nemen. Dit zijn keuzes die niet lichtvaardig mogen worden genomen en die met de grootste zorg moeten worden gemaakt. Het team van Uitvaartzorg Assen helpt u tijdens dit hele proces.

Wij nemen u alles uit handen. Onze uitvaartverzorgers weten hoe ze alles moet organiseren en begeleiden u bij elke stap in het proces. Dit maakt het veel gemakkelijker voor u en uw familieleden.

Nadat iemand is overleden, komen wij naar u toe en leggen u alle praktische stappen uit die we moeten nemen. Wij helpen u bij uw uitvaart met het vinden van een geschikte locatie in omgeving Gieten voor de begrafenis- of crematiedienst. Daarnaast regelen we alles met de locatie. Dit omvat het kiezen van muziek, bloemen en eventuele opties voor catering. Mocht u delen zelf willen regelen dan stemmen we dit samen af.

Na deze eerste ontmoeting met ons team zorgen wij voor alle verdere regelingen, zodat er niets mis kan gaan tijdens de begrafenis- of crematiedienst. Wij doen dit met professionaliteit, respect en discretie, zodat alle betrokkenen zich kunnen concentreren op een waardig afscheid tijdens de uitvaart nabij Gieten.

Begrafenis regelen in Gieten

Begrafenis GietenWij helpen u een begrafenis te regelen in Gieten. We snappen dat dit een moment is om afscheid te nemen van iemand van wie je houdt en om zijn of haar leven te eren. Het is een moment om de goede tijden te herdenken en om stil te staan bij het overlijden.

Voor een begrafenis in Gieten bieden wij u de hoogste kwaliteit van dienstverlening bij het regelen. Ook bieden wij advies als u op zoek bent naar iets speciaals of zelf uw uitvaart wilt regelen. Wij nemen u alles uit handen als u dat wenst en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. U kunt van ons verwachten dat wij te allen tijde voor u klaar staan, of dit nu tijdens de voorbereidingen is of nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden.

U hoeft geen ervaring te hebben met een begrafenis regelen in Gieten om te weten wat belangrijk is bij een waardig en respectvol afscheid. De beste manier voor ons om dit te doen is door uw wensen zo goed mogelijk te begrijpen. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind soepel verloopt, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over iets anders dan genieten op zo’n emotionele dag.

Crematie in Gieten

Crematie GietenUiteraard kunnen wij ook een crematie in Gieten verzorgen. Wij regelen de crematie volgens uw wensen. Wij kunnen bijvoorbeeld een kerk of crematorium reserveren en vrienden en familieleden uitnodigen. Als u het liever privé houdt, kunnen wij ook zelf al deze zaken regelen.

Wij regelen alles voor u als u dat wenst. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken in deze moelijke tijd. Onze uitvaartverzorgers zijn te allen tijde beschikbaar om u te helpen bij uw besluitvorming en u te adviseren over alle aspecten van het regelen van een crematie in Gieten.

Wilsbeschikking

Hoewel het geen fijn onderwerp is om over te praten, is het een goed idee om al het een en ander te bespreken over de vormgeving van de uitvaart van uw dierbare. Wij horen namelijk maar al vaak dat de nabestaanden niet weten, hoe de overleden dierbare precies zijn of haar afscheid gewenst had. Wij willen u hierbij helpen, en dit probleem voor zijn. U kunt namelijk de laatste wensen vastleggen voor bij de uitvaart. Vul een wilsbeschikking in.

Meer weten over een uitvaart in Gieten?

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

.