Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

 Wij scoren een 9 op basis van 1 recensies

Uitvaart Gieten

Uitvaart Gieten organiseren met Uitvaartzorg Assen

Wanneer u een uitvaart in Gieten gaat organiseren zult u moeilijke beslissingen moeten nemen. Dit zijn keuzes die niet lichtvaardig mogen worden genomen en die met de grootste zorg moeten worden gemaakt. Ons team helpt u tijdens dit hele proces.

Wij nemen u alles uit handen. Onze uitvaartverzorgers weten hoe ze alles moet organiseren en begeleiden u bij elke stap in het proces. Dit maakt het veel gemakkelijker voor u en uw familieleden.

Zo snel mogelijk nadat iemand is overleden, komen wij naar u toe en leggen alle praktische stappen uit die vervolgens genomen moeten worden. Wij helpen u bij het vinden van een geschikte locatie voor de begrafenis- of crematiedienst en regelen alles met de locatie. Dit omvat het kiezen van muziek, bloemen en eventuele cateringopties.

Na deze eerste ontmoeting met ons team zorgen wij voor alle verdere regelingen, zodat er niets mis kan gaan tijdens de begrafenis- of crematiedienst. Wij doen dit met professionaliteit, respect en discretie, zodat alle betrokkenen zich kunnen concentreren op een waardig afscheid.

Begrafenis regelen in Gieten

Wij helpen u een begrafenis te regelen in Gieten. We snappen dat dit een moment is om afscheid te nemen van iemand van wie je houdt en om zijn of haar leven te eren. Het is een moment om de goede tijden met hem of haar te herdenken, maar ook een moment om stil te staan bij het overlijden.

In Gieten bieden wij u de hoogste kwaliteit van dienstverlening bij het regelen van een begrafenis. Ook bieden wij advies als u op zoek bent naar iets speciaals of zelf uw uitvaart wilt regelen.

Wij nemen u alles uit handen en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. U kunt van ons verwachten dat wij te allen tijde voor u klaar staan, of dit nu tijdens de voorbereidingen is of nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden.

U hoeft niet veel ervaring te hebben met het regelen van uitvaarten om te weten wat belangrijk is bij een waardig en respectvol afscheid. De beste manier voor ons om dit voor u te doen is door uw wensen zo goed mogelijk te begrijpen, zodat niets tussen hen en de werkelijkheid staat. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind soepel verloopt, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over iets anders dan genieten op zo’n emotionele dag.

Crematie Gieten

Uiteraard kunnen wij ook een crematie in Gieten verzorgen. Wij regelen de crematie volgens uw wensen. Wij kunnen bijvoorbeeld een kerk of crematorium reserveren en vrienden en familieleden uitnodigen. Als u het liever privé houdt, kunnen wij ook zelf al deze zaken regelen.

Wij regelen alles voor u. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Onze uitvaartverzorgers zijn te allen tijde beschikbaar om u te helpen bij uw besluitvorming en u te adviseren over alle aspecten van het regelen van een crematie in Gieten.

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!