Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Emmen

Persoonlijke uitvaartzorg voor Emmen en omgeving

Uitvaart, begrafenis, crematie Emmen

Bij Uitvaartzorg Assen verzorgen wij graag een persoonlijke uitvaart in Emmen en omgeving. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een moeilijke tijd met zich meebrengt. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij het regelen van een afscheid dat recht doet aan uw geliefde. Bij Uitvaartzorg Assen streven we ernaar om elk afscheid persoonlijk en betekenisvol te maken. We luisteren naar uw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat elk aspect van de uitvaart tot in de puntjes wordt verzorgd.

Crematie of begrafenis in Emmen

Bij het regelen van een uitvaart heeft u de keuze tussen een crematie of begrafenis in Emmen. We begeleiden u graag bij het maken van deze beslissing en zorgen ervoor dat uw keuze op een respectvolle manier wordt uitgevoerd. Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis op een lokale begraafplaats in Emmen, wij staan voor u klaar. Bij Uitvaartzorg Assen bieden we een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat de uitvaart in Emmen verloopt zoals u dat wenst. Van het regelen van de rouwceremonie tot het verzorgen van het vervoer en de administratieve afhandeling, wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. We werken samen met ervaren professionals en zorgen voor een professionele en respectvolle uitvaart.

Wilsbeschikking

Bij Uitvaartzorg Assen bieden wij u de mogelijkheid om van te voren uw wensen vast te laten leggen in een wilsbeschikking. Onze uitvaartverzorgers gaan graag met u in gesprek. Wij vertellen u meer over onze mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart. Ook voor de nabestaanden is het prettig als de wensen al van te voren vastgelegd zijn. Zo hoeven zij in de moeilijke tijd na het overlijden niet na te denken over de invulling van de uitvaart. Vul meteen een wilsbeschikking in of neem contact met ons op voor een voorgesprek. Vul een wilsbeschikking in.

Neem contact met ons op voor een uitvaart in Emmen

Wilt u meer informatie over onze uitvaartzorg in Emmen? Of wilt u een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd. U kunt ons telefonisch bereiken op 050 525 59 80 of via het contactformulier op onze website.

Bij Uitvaartzorg Assen helpen we u graag met een persoonlijke uitvaart

Bij Uitvaartzorg Assen begrijpen we de emotionele en praktische uitdagingen die gepaard gaan met het regelen van een uitvaart in Emmen. We bieden u persoonlijke en respectvolle begeleiding, waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften. Laat ons u helpen om een warm en betekenisvol afscheid te organiseren voor uw dierbare in Emmen.

.