Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis Beilen

Begrafenis Beilen laten verzorgen door Uitvaartzorg Assen

Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een begrafenis in Beilen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Assen op de goede plek. Bij ons is uw laatste wens in vertrouwde handen. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u graag in deze moeilijk periode. Zij hebben een persoonlijke manier van werken en zijn betrokken. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u het beste bij kunnen staan tijdens de begrafenis in Beilen.

Uitvaartzorg Assen is een kleinschalige onderneming die begrafenissen verzorgt de gemeente Assen en wijde omgeving, dus ook in Beilen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden als het gaat om een begrafenis in Beilen. Het belangrijkste voor ons is dat wij kunnen voldoen aan uw wensen. Daarom bespreken wij deze graag in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunnen wij u ook meer over onze mogelijkheden vertellen. Er zijn verschillende opties om de begrafenis persoonlijk te maken.

Uw dierbare laten begraven met de hulp van Uitvaartzorg Assen

Als u er voor kiest om uw dierbare te laten begraven in Beilen heeft u verschillende opties voor de locatie van het afscheid. Zo kunt er voor kiezen om een traditionele begrafenis de organiseren, maar ook begraven op een natuurbegraafplaats is mogelijk. Daarnaast mag u uiteraard ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een waardig afscheid. Zo is er een aula aanwezig, een ruimte voor een hapje en een drankje en ook een 24-uurs kamer.

Bij Uitvaartzorg Assen krijgt u een vast aanspreekpunt die u ondersteunt tijdens en na de begrafenis in Beilen. Wij staan voor u klaar zolang u dit wenst. De zorg rondom de begrafenis draait namelijk niet alleen om de plechtigheid. Graag vertellen wij u meer over ons. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over een uitvaart in Beilen of meer wilt weten over ons.

.