Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Uitvaart locaties

Bij Uitvaartzorg Assen geven wij u de mogelijkheid om uw uitvaart te organiseren op de locatie die u kiest. Natuurlijk kunt u bij ons in het uitvaartcentrum terecht, maar er zijn veel meer opties. Zo zijn er in de omgeving van Uitvaartzorg Assen vele locaties waar een uitvaart verzorgd kan worden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een uitvaart vanuit huis of een andere gekozen locatie. Bij het kiezen van een locatie is belangrijk om het aantal genodigden mee te nemen in de overweging, vooral in deze Coronatijd.

Ons uitvaartcentrum in Assen

Het Fysieke uitvaartcentrum in Assen moet nog te worden geopend. Naar verwachting zal dit in het jaar 2022 gebeuren.

Uitvaart buiten ons afscheidshuis

Een andere mogelijkheid is het organiseren van uw uitvaart buiten ons afscheidshuis. Deze locatie mag zowel binnen als buiten zijn. Voor een buitenlocatie kunt u bijvoorbeeld denken aan het bos of de duinen in de omgeving van ons afscheidshuis. Onze omgeving kent echt ook vele mooie overdekte locaties die geschikt zijn voor uw uitvaart. Onze medewerkers kennen vrijwel alle geschikte locaties in onze omgeving en adviseren u hier graag bij.

Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het weer en de jaargetijden als er wordt gekozen voor een uitvaart in de buitenlucht. In elk geval is het belangrijk rekening te houden met het maximaal aantal mensen dat op een locatie mag en kan samenkomen. Vooral in deze coronatijd zult u goed moeten nadenken wat een geschikte locatie zal zijn voor het aantal mensen dat u bij de uitvaart wilt hebben.

Een locatie zoeken in de omgeving

Mocht u nog niet weten waar u de uitvaart wilt houden, in uw omgeving zijn vele mooie en bijzondere uitvaart locaties te vinden. Wij hebben op veel locaties in de omgeving al een uitvaart georganiseerd en zijn dus bekend met bijna alle mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers hebben vaak zelfs de bijbehorende tarieven voor deze specifieke locaties voor u paraat. Uiteraard vertellen wij u graag over deze bijzondere plaatsen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op!

Contact

Wilt u meer weten over het organiseren van uw uitvaart op een locatie naar keuze? Of wilt u meer informatie over de bijzondere uitvaartlocaties in onze omgeving? U kunt ons altijd bereiken via de contactgegevens onder aan deze pagina (ook te vinden op onze contactpagina). Uiteraard kunt u indien gewenst ook het contactformulier invullen, wederom te vinden onder aan deze pagina.