Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

 Wij scoren een 9 op basis van 1 recensies

Uitvaart locaties

Bij Uitvaartzorg Assen geven wij u de mogelijkheid om uw uitvaart te organiseren op de locatie die u kiest. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u adviseren en verschillende locaties bij u aandragen. Zo zijn er in de omgeving van Uitvaartzorg Assen vele locaties waar een uitvaart verzorgd kan worden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een uitvaart vanuit huis of een andere gekozen locatie.

Een locatie zoeken in de omgeving

De uitvaart kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Voor een buiten locatie kunt u bijvoorbeeld denken aan het bos of de duinen in de omgeving. Onze omgeving kent echter ook vele mooie overdekte locaties die geschikt zijn voor een uitvaart. Onze medewerkers kennen vrijwel alle geschikte locaties in onze omgeving en adviseren u hier graag bij.

Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het weer en de jaargetijden als er wordt gekozen voor een uitvaart in de buitenlucht. In elk geval is het belangrijk rekening te houden met het maximaal aantal mensen dat op een locatie mag en kan samenkomen.

Wij hebben op veel locaties in de omgeving al een uitvaart georganiseerd en zijn dus bekend met bijna alle mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers hebben vaak zelfs de bijbehorende tarieven voor deze specifieke locaties voor u paraat. Uiteraard staan wij open om met u in gesprek te gaan over deze bijzondere mogelijkheden.

Wij hebben ervaring met het verzorgen van uitvaarten in Beilen, Bovensmolde, Gieten, Oosterwolde, Roden, Rolde, Smolde, Stadskanaal, Westerbork en Zuidlaren.