Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart locaties

Bij Uitvaartzorg Assen geven wij u de mogelijkheid om uw uitvaart te organiseren op de locatie die u kiest. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u adviseren en verschillende locaties bij u aandragen. Zo zijn er in de omgeving van Uitvaartzorg Assen vele locaties waar een uitvaart verzorgd kan worden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een uitvaart vanuit huis of een andere gekozen locatie.

Een locatie zoeken in de omgeving

Een uitvaart kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Voor een buitenlocatie kunt u bijvoorbeeld denken aan het bos of de duinen in de omgeving. Onze omgeving kent echter ook vele andere prachtige plekken die geschikt zijn voor een uitvaart. Denk aan schilderachtige tuinen, serene parken, sfeervolle landgoederen en rustgevende stranden. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van al deze mogelijkheden en adviseren u graag bij het kiezen van de perfecte locatie.

Bij het plannen van een buiten uitvaart is het van groot belang om rekening te houden met het weer en de jaargetijden. Zo kunnen we samen bepalen welke maanden het meest geschikt zijn voor een buitenceremonie en welke alternatieve locaties beschikbaar zijn voor andere seizoenen. Ook is het belangrijk om te letten op het maximaal aantal mensen dat op een bepaalde locatie kan samenkomen, zodat we een veilige en comfortabele omgeving kunnen creëren.

Onze ervaren medewerkers hebben al op talloze locaties in de omgeving uitvaarten georganiseerd en zijn dus bekend met bijna alle mogelijkheden. Van pittoreske kapellen tot historische herenhuizen, van intieme zaaltjes tot ruime evenementenhallen, wij kunnen u helpen bij het vinden van de ideale plek die past bij uw wensen en behoeften. Bovendien hebben onze medewerkers vaak de bijbehorende tarieven voor deze specifieke locaties paraat, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. We staan open voor een gesprek om samen met u te brainstormen over de bijzondere mogelijkheden die er zijn voor het creëren van een persoonlijk en gedenkwaardig afscheid.

Naast de genoemde plaatsen waar we ervaring hebben met het verzorgen van uitvaarten, zoals Beilen, Bovensmolde, Gieten, Oosterwolde, Roden, Rolde, Smolde, Stadskanaal, Westerbork en Zuidlaren, hebben we ook ervaring met vele andere nabijgelegen steden en dorpen. Denk aan Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Winschoten, Veendam, Zeijerveen en nog vele andere. Als u een uitvaart wilt organiseren buiten deze specifieke plaatsen, kunnen we u nog steeds van dienst zijn en samen met u een geschikte locatie vinden die voldoet aan uw wensen en behoeften.

.