Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Uitvaart livestreamen

Het is spijtig genoeg aan de hand van de maatregelen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu niet mogelijk om een fysieke uitvaart te laten plaatsvinden waarbij gasten uitgenodigd worden. Wij hebben bij Uitvaartzorg Assen als oplossing gevonden om een uitvaart te live streamen. Wat dit inhoudt en hoe dit in zijn werking gaat leest u op deze pagina.

Een uitvaart live streamen; hoe werkt dit?

Om te weten hoe het live streamen van een uitvaart werkt is het natuurlijk belangrijk om te weten wat een live stream nou precies is. Live streamen houdt in dat iets wat gefilmd wordt live door anderen bekeken kan worden. U zou dus een live tv programma een ‘live stream’ kunnen noemen, omdat het op het moment dat het gefilmd wordt ook meteen uitgezonden wordt. En hoe dit van toepassing is op het verzorgen van een uitvaart? U en uw naasten kunnen de uitvaart via een persoonlijke code of link de live stream bijwonen. Hierbij kan iedereen die u uitnodigt nog steeds aanwezig zijn bij de uitvaart, ook al is het niet fysiek.

Waarom een uitvaart live streamen?

Het is en blijft enorm belangrijk om een waardig afscheid te kunnen nemen van een overleden dierbare. Aangezien dit in de huidige tijd in sommige gevallen niet fysiek kan, is de enige oplossing om dit via een live stream te doen. Wij van Uitvaartzorg Assen zullen er alles aan doen om de uitvaart goed te laten verlopen en om het te laten voldoen aan iedereen zijn of haar wensen. Een voordeel bij het live streamen van een uitvaart, is dat er geen moeilijkheden zullen ontstaan wat betreft ziekte bij de gasten of een te verre reistijd om aanwezig te zijn. Het is ten slotte ook mogelijk om de live stream van een uitvaart te bewaren, zodat u of iemand anders het later terug kunt kijken.

Vragen over de live stream

Heeft u nog onduidelijkheden over hoe het live streamen van een uitvaart nou werkt? Wij beantwoorden uw vragen graag. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de website of op de contact pagina. Ook op onze Facebook zijn wij bereikbaar.