Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een NAN op basis van 0 recensies

Stille crematie

Naast het laten verzorgen van een begrafenis of een crematie in het crematorium of ons uitvaartcentrum, kunt u ook een stille crematie door Uitvaartzorg Assen laten verzorgen. Op deze pagina leest u meer over het laten verzorgen van een stille crematie.

Wat is een ‘stille crematie’?

Wij maken het onderscheid tussen een ‘gewone’ crematie en een ‘stille’ crematie bij de locatie waar het afscheid van de dierbare gehouden wordt. U heeft namelijk altijd de keuze om het afscheid in het crematorium of in onze uitvaartcentrum te laten verzorgen. Wenst u liever dat dit op een andere locatie gebeurd, zoals bij u thuis? Dan noemen wij dit een stille crematie. Een stille crematie is een erg mooie en persoonlijke mogelijkheid bij het laten verzorgen van een afscheid. Zo kan de dierbare of kunnen de nabestaanden een afscheidsplek regelen, waar de dierbare fijne en goede herinneringen heeft gehad. Een stille crematie is dus niet een ’traditionele’ uitvaart, die verzorgd wordt in een uitvaartcentrum, kerk of crematorium.

Waarom een stille crematie laten verzorgen?

Het laten verzorgen van een stille crematie komt met vele voordelen. Wanneer u het afscheid op een persoonlijke locatie laat verzorgen, is de uitvaart nog mooier. Dit geeft de nabestaanden een warm gevoel, waardoor zij later met een fijne blik terug kunnen kijken op het afscheid. Bovendien vallen de kosten voor de uitvaart lager uit, wanneer u een stille crematie laat verzorgen. Het plannen van het afscheid is ook flexibeler, omdat wij geen rekening hoeven te houden met de beschikbaarheid van ons uitvaartcentrum.

Vragen over een (stille) crematie

Heeft u vragen of onduidelijkheden over het laten verzorgen van een stille crematie door Uitvaartzorg Assen? Dan horen wij dat graag. Wij staan 24/7 voor u klaar. U kunt ons contacteren aan de hand van de contact pagina.

Vraag ons over de stille crematie