Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Opzeggen abonnementen & diensten

Bij Uitvaartzorg Assen heeft u de mogelijkheid om de administratieve zorg uit te besteden. Met ons nabestaandenloket kan iedereen gebruik maken van de dienst, als u dit wenst.

Opzegservice na het overlijden

U kunt zich voorstellen dat in de huidige tijd, ieder persoon wel accounts heeft aangemaakt op social media websites en andere websites. Er zijn abonnementen afgesloten, en contracten staan open die allemaal nog afgezegd moet worden. Wij hebben het Nabestaanden Loket voor u beschikbaar gesteld, zodat u zeer eenvoudig alle abonnementen, contracten en accounts kan opzeggen in één overzichtelijke plek.

Voor maar €97,50 incl. BTW krijgt u van ons een inlogcode, waarmee u een account kunt aanmaken. Vervolgens kunt u met uw account inloggen, en aan de slag gaan in het Nabestaanden Loket. U kunt hier binnen een korte tijd alle contracten, abonnementen en accounts opzeggen die u (op het internet) heeft aangemaakt en bent aangegaan. Dit scheelt enorm veel tijd en energie, vergeleken met het handmatig opzeggen van alle contracten en abonnementen en het verwijderen van uw accounts op het internet.

Heeft u vragen over onze Nabestaanden Loket? U kunt onze medewerkers dag en nacht contacteren voor meer informatie over

.