Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Nabestaanden hulp

Vanaf het moment van het overlijden van uw dierbare komt er enorm veel op u af. Zo moet er veel geregeld worden bij de uitvaart. Alhoewel de uitvaart gezien kan worden als het laatste afscheid van uw dierbare, zal het gemis niet stoppen. Het leven gaat nog steeds niet z’n gewone gang, want vanaf het afscheid begint het gemis en de verwerking van het overlijden van uw dierbare pas echt. Wij bieden u ook na de uitvaart nog steeds de hulp aan om het verlies van uw dierbare te verwerken.

De nabestaanden hulp van Uitvaartzorg Assen

Wij vinden dat de zorg rondom een uitvaart niet hoort te eindigen bij de plechtigheid. Na het overlijden komt er namelijk nog steeds heel wat op u af, en hebben er talloze zaken nog aandacht nodig. Ook tijdens die periode zijn vij van mening dat u er niet alleen voor staat. Daarom kunt u voor advies, bij het invullen van officiƫle papieren of andere zaken nog altijd een beroep doen op ons team. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, en wij staan altijd voor u klaar. Wij helpen u enorm graag verder met het op de gewone gang krijgen van uw leven na het tragische verlies van uw dierbare.

U kunt op onze website al eenvoudig het opzeggen van abonnementen en diensten regelen. Heeft u hier hulp bij nodig, of heeft u andere vragen? U kunt ons altijd contacteren via de contact pagina.

.