Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Laatste wensen doorgeven

Hoewel het geen fijn onderwerp is om over te praten, is het een goed idee om al het een en ander te bespreken over de vormgeving van de uitvaart van uw dierbare. Wij horen namelijk maar al vaak dat de nabestaanden niet weten, hoe de overleden dierbare precies zijn of haar afscheid gewenst had. Wij willen u hierbij helpen, en dit probleem voor zijn. Op deze pagina kunt u namelijk de laatste wensen vastleggen voor bij de uitvaart.

Uw wensen vastleggen bij Uitvaartzorg Assen

Voor de nabestaanden blijft het vaak lastig om een uitvaart voor de overleden dierbare te regelen, wanneer er nog geen wensen zijn vastgelegd en wanneer er niet veel over gesproken is. Het blijkt dan vaak, dat de wensen over het afscheid niet (duidelijk) gecommuniceerd zijn. Wij begrijpen dit. Praten over je aankomende afscheid is niet prettig, en kan zeer confronterend zijn. Het is ook een zeer emotioneel en moeilijk gesprek om te hebben. Maar het is juist deze onwetendheid, die ervoor zorgt dat uw nabestaanden veel onzekerheid ervaren wanneer er geen wensen vastgelegd zijn. U bent er namelijk niet meer bij, om antwoorden te geven op de vragen die de nabestaanden hebben.

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om de wensen bij de uitvaart vast te leggen. Zo bespaart u uw nabestaanden in de toekomst veel tijd, energie en onzekerheid. Nu kunt u het nog hebben over uw afscheid, en straks wellicht niet meer. Wij hebben een wensenlijst samengesteld, die u als leidraad kunt gebruiken voor uw afscheid.

Registreer u in de wensenlijst

Uitvaartzorg Assen biedt u de mogelijkheid om zich in te schrijven in het Uitvaartregister. Dit kost éénmalig € 50,-. Kinderen t/m 18 jaar worden kosteloos ingeschreven. Als de toekomstige uitvaart door ons wordt verzorgd, dan brengen wij u € 200 + inschrijfkosten € 50,- in mindering op de totale uitvaartnota. Dit scheelt u dus uiteindelijk een aanzienlijk gedeelte van de uitvaart kosten.

Een inschrijving biedt nog meer voordelen:
• U wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de uitvaartbranche
• U ontvangt gratis een map voor uw persoonlijke uitvaartpapieren
• U ontvangt indien u wenst regelmatig onze nieuwsbrief
• U krijgt kosteloos informatie over uitvaartverzorging, uitvaartverzekeringen, wilsbeschikking, testament, erfrecht, enz.

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

Neemt u hiervoor vooral contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, we helpen u hierbij graag. Natuurlijk kunt u onderstaande lijst ook nu zelf invullen en aan ons toesturen.