Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Kosten Uitvaart

Uitvaartzorg Assen wil, ongeacht van het budget, een waardige en onvergetelijke afscheid verzorgen voor uw dierbare. Wij vinden namelijk dat een mooi afscheid niet meteen een duur afscheid moet zijn. Of u nou een klein budget heeft of niet; wij gaan met u aan tafel zitten, om alle mogelijkheden bij de uitvaart te bespreken.

Uitvaartkosten

Wij vinden dat iedere uitvaart uniek moet zijn. Daardoor zijn de kosten van elke uitvaart ook anders. U zult wanneer u een uitvaart laat regelen al snel merken dat er veel onderdelen zijn, waar kosten bij komen kijken. Het grootste verschil in de kosten van een uitvaart ontstaan bij het type uitvaart dat u laat verzorgen. Over het algemeen is een begrafenis duurder dan een crematie. Ook binnen een crematie kunnen de kosten variĆ«ren. Wanneer u een stille crematie laat verzorgen, kunnen de kosten lager uitvallen dan bij een ’traditionele’ crematie, die u in ons uitvaartcentrum, een kerk of in een uitvaartcentrum laat verzorgen. Uiteraard kunnen de kosten bij de decoratie, het rouwvervoer, de uitvaartkist en meer ook variĆ«ren.

Een uitvaartverzekering raadplegen

U kunt bij een uitvaartverzekering van een andere uitvaart onderneming nog steeds bij ons terecht. Wij gaan voor u kosteloos en vrijblijvend de polisvoorwaarden van uw uitvaart verzekering bekijken. Zo gaan wij zien in hoeverre u verzekert bent, en in hoeverre de verzekeraar uw uitvaart zal uitkeren. Een uitvaart verzekering kan uiteindelijk een groot impact hebben op uw budget van de uitvaart. Zelfs een beperkte verzekering kan veel van de kosten op zich nemen. Wij zijn transparant in onze werkwijze, en zullen alles samen met u overleggen. Hierbij denken wij altijd graag met u mee.

Vragen over de kosten en de verzekering

Het kan zijn dat u veel onduidelijkheden heeft over de kosten die bij de uitvaart komen kijken, en in hoeverre uw verzekering het dekt. Daarom staan wij dag en nacht klaar voor u. U kunt ons contacteren aan de hand van de gegevens op de contact pagina.

.