Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Over Ons

Onze medewerkers hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd en kunnen u goed begeleiden bij het organiseren van uw uitvaart. Het is voor ons erg belangrijk dat onze medewerkers zowel emotioneel en organisatorisch betrokken zijn bij nabestaanden in de heftige periode na het overlijden van een dierbare.

Wie zijn wij

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Ineens moeten er allerlei beslissingen worden genomen. Dan is het goed om te weten dat u het regelen en het verzorgen van de uitvaart over kunt laten aan Uitvaartzorg Assen. Al sinds 1990 heeft Uitvaartzorg Assen ervaring met het realiseren van persoonlijke laatste wensen rondom begrafenis of crematie.

Lees gerust verder op onze ‘Wie zijn wij‘ pagina.

Nazorg

De zorg rond een uitvaart eindigt naar onze mening niet bij de plechtigheid. Ook daarna zullen er talloze zaken zijn die aandacht behoeven. Wij vinden het belangrijk dat de nabestaanden er ook in die periode niet alleen voor staan. Voor advies of bijvoorbeeld voor hulp bij het invullen van officiële papieren kunt u altijd een beroep op ons doen Zo lang en zo vaak als u wilt.

Wij verwijzen u graag naar het onderdeel “opzeggen van abonnementen & diensten“, als we u hierbij kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Afwikkelingshulp

Als een dierbare komt te overlijden moet er veel geregeld worden. Zo moet er natuurlijk een uitvaart georganiseerd worden en er zijn bijvoorbeeld officiële papieren die getekend moeten worden. Dit alles in een zeer emotionele en gevoelige periode en onder tijdsdruk. Bij Uitvaartzorg Assen zullen wij altijd voor u klaar staan, ook in de periode na de uitvaart. Zo zorgen wij er voor dat u in deze periode er nooit alleen voor staat. Wij zullen u in deze periode helpen en advies geven waar dit nodig is.


Uw ervaring

Na de uitvaart zouden wij graag feedback van u ontvangen. Op deze manier is het voor ons mogelijk om kritisch terug te kijken op elke uitvaart die wij hebben uitgevoerd om zo onze zorg op niveau te houden. Daarom zullen wij u na ongeveer twee weken een Klanten Tevredenheid formulier opsturen. In dit formulier kunt u kenbaar maken hoe u onze dienstverlening heeft ervaren met behulp van een cijfer.

Als u dit formulier naar ons terugstuurt in de bijgeleverde gefrankeerde antwoordenveloppe, zouden wij deze graag willen plaatsen als een recensie op onze website. In deze recensie zal, naast uw beoordeling, alleen uw initialen en woonplaats gebruikt worden. Zo helpt uw review niet alleen ons, maar ook andere die op zoek zijn naar een geschikte uitvaartzorg. Bovendien geven wij als dank voor uw moeite een bedrag van € 10,- aan het goede doel CliniClowns.

.