Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Het verzorgingsteam & rouwvervoer

Het is een enorm ingrijpend moment, wanneer uw dierbare overlijdt. Echter is het van belang om zo spoedig mogelijk een uitvaartonderneming te contacteren, om het overlijden officieel te maken en de verzorging te laten uitvoeren. Uitvaartzorg Assen werkt met een eigen verzorgteam. U kunt ons 24/7 contacteren om ons verzorgingsteam uw kant op te laten komen.

De verzorging geregeld door Uitvaartzorg Assen

Onze verzorgers zijn uw eerste aanspreekpunt, wanneer u contact opneemt met Uitvaartzorg Assen. Ook komt er een uitvaartleider met het team mee, om kennis te maken met u. Er wordt ook al het een en ander besproken omtrent de uitvaart van uw geliefde. De verzorging van uw dierbare kan thuis plaatsvinden of in ons opbaar locatie. Dit is uiteraard naar uw wens. Als u de verzorging van uw dierbare zelf, of in samenwerking wilt doen met onze verplegers, dan is dat ook mogelijk. Ons team assisteert en adviseert u wanneer dit nodig is.

Ons eigen rouwvervoer

Uitvaartzorg Assen beschikt over twee eigen rouwauto’s. Dit zijn auto’s in de kleuren zwart/antraciet en in een zilvergrijze kleur. U krijgt door onze uitvaartleiders uiteraard de keuze opgelegd naar welke rouwauto uw voorkeur gaat. Wilt u een andere rouwauto, die meer bij uw persoonlijkheid past? Wij denken altijd met u mee, en wij gaan altijd graag met u onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Zo kunt u unieke rouwvervoersmogelijkheden laten regelen, zoals een koets, een klassieke auto of iets dergelijks.

.