Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematorium de Boskamp

Rouwcentrum & crematorium De Boskamp

De mensen zijn die zij waren; een leven is pas voltooid bij het einde. Afscheid doet altijd pijn. Juist daarom moet de laatste halteplaats een waardig afscheid waarborgen. Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp te Assen is speciaal toegerust om de laatste herinnering aan de overledene te omlijsten met stijl en zorgvuldigheid. Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is in 1980 in gebruik genomen en om steeds aan de wensen van de nabestaanden tegemoet te komen, hebben in 1991 en 1999 aanpassingen, uitbreidingen en ingrijpende verbouwingen plaats-

gevonden. In de rustieke en bosrijke omgeving aan de rand van de stad staat de accommodatie niet alleen ten dienste van het crematorium, maar ook van de aangrenzende en gelijknamige begraafplaats. De fijnzinnige architectuur is de basis van een bijzondere sfeer, zowel in als om het gebouw.

zie ook: Crematorium Boskamp

.