Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Contact

Het is van enorm belang dat u met spoed contact opneemt, wanneer uw dierbare recentelijk overleden is. Dan komt ons verzorgingsteam samen met een uitvaartleider bij u langs. U kunt ons bereiken voor het melden van het overlijden op het nummer 0000 000 000. Als u verder nog vragen heeft over het regelen van een uitvaart, of een gesprek vooraf wilt hebben over de uitvaart, dan horen wij graag van u. Wij geven u ook altijd vrijblijvende informatie over de kosten van de uitvaart en de mogelijkheden die u heeft. Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar via 0000 000 000.

Wilt u een keer een kijkje komen nemen in ons uitvaartcentrum, of komt u liever langs op kantoor? U bent van harte welkom aan de 000 te Assen. Één van onze medewerkers staat u hier te woord.

Contactgegevens

Uitvaartzorg Assen

Weg 99, 1234 AB Assen

E-mail: info@uitvaartzorgassen.nl

KvK nummer:

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.00

Ook buiten de openingstijden zijn wij op afspraak open. Wij zullen u in dit geval persoonlijk ontvangen.

Neem contact op