Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis

Bij Uitvaartzorg Assen kunt u terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid, wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die u wenst.

Begrafenis

Hoe de begrafenis eruit komt te zien hangt af van de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden. Uitvaartzorg Assen helpt u graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, op welke locatie dan ook. Voor het afscheid kunt u iedere locatie kiezen die u wenst. Zo is het ook mogelijk om het afscheid van uw dierbare in ons uitvaartcentrum te verzorgen. Wij bieden o.a. een huiskameruitvaart in een persoonlijke en intieme omgeving. Tegenwoordig zijn er voor het begraven verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een algemene begraafplaats of een natuurbegraafplaats. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met verschillende geschikte locaties in de omgeving van Assen. Neem hiervoor een kijkje bij de uitvaartlocaties.

Persoonlijk afscheid

Om ervoor te zorgen dat het afscheid persoonlijk is en goed past bij uw dierbare, bieden wij u bij Uitvaartzorg Assen verschillende mogelijkheden. Denk aan bloemen, muziekkeuze, drukwerk, vervoer en vele andere zaken. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina mogelijkheden. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij de keuze. Door te kiezen voor een persoonlijke begrafenis, wordt het afscheid nemen van een geliefde een manier om te vieren wie ze waren en hoe ze hebben geleefd. Het kan ook helpen om het rouwproces te vergemakkelijken door het creƫren van een ruimte voor herinnering en rouwverwerking.

.